Økonomi

Agency Academy Norge – Alt du må vite om kurset i 2024

Drømmer du om å starte ditt eget firma, tjene bra med penger og kunne jobbe fra hvor som helst? Da kan kurset fra Agency Academy være for deg. 

Kurset lærer deg hvordan du kan starte ditt eget firma som markedsføringskonsulent, slik at du kan hjelpe bedrifter å få flere kunder ved hjelp av annonsering på nettet og sosiale medier. 

Målet er at du skal kunne ta betalt 10.000 – 50.000 kroner per bedriftskunde for å utføre tjenestene for dem. Som digital markedsfører selv, er dette noe jeg godt vet fungerer som forretningsmodell – og kanskje spesielt for nybegynnere som virkelig vil satse for seg selv.

Her tar vi en grundig titt på kurset til Agency Academy og går gjennom:

 • Hva Agency Academy er og hvem kurset passer for
 • Hvem kursinstruktørene er og deres erfaring
 • Alt du lærer på innsiden av kurset
 • Hva Agency Academy koster og kursgaranti
 • Andre sine erfaringer med kurset
 • Mine tanker om Agency Academy og hvorfor jeg anbefaler kurset

Hva er Agency Academy?

Agency Academy er et nettbasert kurs som lærer deg alt du trenger å vite for å starte ditt eget firma som markedsføringskonsulent. Som konsulent vil du hjelpe bedrifter å øke salget ved hjelp av annonsering på sosiale medier som Facebook, Instagram og TikTok. 

Målet er at du skal kunne skaffe deg kunder som betaler mellom 10.000 og 50.000 kroner hver i måneden for å gjøre tjenestene for dem. Klarer du å skaffe deg mange kunder, kan dette bli svært god butikk, og det er ikke mange faste kunder som skal til for at du kan leve av det på heltid. 

Samtlige instruktører i kurset vet hva de snakker om, og har selv lykkes med inntekter på mellom 100.000 og 800.000 kroner hver måned i sine egne byråer.

I tillegg til timesvis med grundige kursmoduler, får du som kursdeltaker tilgang til direkte samtaler med kursholderne der du kan stille spørsmål og få veiledning på akkurat hva du lurer på.

Kurset inneholder blant annet:

 • 37 + timer med kunnskap, delt opp i 8 moduler som dekker alle detaljer for å lykkes
 • Copy-paste maler for annonser, systemer, scripts og verktøy
 • Daglig tilgang til coaching fra 11 mentorer som gjør 100.000 – 800.000 kr per måned i sine egne byråer.
 • Privat fellesskap med fysiske meetups: Knytt uvurderlige kontakter og møt venner for livet med eksklusive samlinger flere ganger i året.

-> Se gratis Intro-guide til Agency Academy her

Hvem passer Agency Academy for?

Agency Academy passer ikke alle, men det passer for deg som vil starte ditt eget firma og virkelig legge inn innsatsen som trengs for å lykkes og tjene penger. Det innebærer å jobbe fra datamaskinen, lære seg annonsering og nå ut til kunder for å sikre deg inntekter. Er du ambisiøs og vil komme i gang med noe å tjene penger på uten å ta en lang utdanning, kan kurset være godt egnet for deg. 

Vær imidlertid oppmerksom på at ingen resultater kommer av seg selv. Det er ikke sånn at du tar et kurs og automatisk lykkes som gründer. Når det er sagt, er Agency Academy sannsynligvis det mest komplette kursene om det å starte markedsføringsbyrå på nettet.

Du skal lete lenge for å finne et like godt kurs, hvor kursholderne i tillegg har erfaring i Norge og kan hjelpe deg på Norsk.

Hvem står bak Agency Academy?

Agency Academy er et samarbeidsprosjekt blant unge byrå-eiere fra Norge, Sverige, Danmark og Finland som vil hjelpe andre ambisiøse mennesker å oppnå målene sine. I Norge er det Maksim Polupanov som er hovedansvarlig. Maksim står blant annet bak markedsføringsbyrået Leadcom AS som omsatte for over 10 millioner kroner i 2020.

Kursholderne fant aldri det de selv ønsket i det tradisjonelle skolesystemet og måtte lære alt på egenhånd. Nå vil de gi tilbake med sin egne, spesialiserte utdanning for likesinnede med fokus på ekte resultater fremfor karakterer og oppgaveskriving.

Hva lærer du i Agency Academy?

Kurset til Agency Academy er delt opp i 8 moduler som går i detalj på de ulike temaene du skal lære.

I tillegg til følgende kursmoduler, er det bonus-leksjoner og gjesteforelesninger fra andre byrå-eiere og tidligere studenter som viser hvordan de har gått frem for å skape millionbedrifter.

Steg 1-2: Mindset og fundamenter

Målet med første del av kurset er å gjøre deg i stand til å maksimere mulighetene dine for å lykkes, og få deg til å tenke som en suksessfull versjon av deg selv. Selv om det å være gründer på mange måter kan være enklere enn å være håndverker, lege eller ingeniør, kan det være vanskeligere mentalt, og derfor er dette viktig å starte med. 

Her lærer du blant annet hvordan du skal prioritere og holde fokus på de viktigste tingene fremover for å få mest mulig utbytte av kurset og tiden fremover. Det brukes mye tid på å snakke om hvordan du skal få hodet på riktig plass og bli mer disiplinert, samt hvilke utfordringer du vil møte på fremover. 

Du får en grundig introduksjon til selve forretningsmodellen og et godt overblikk over hva som må til for å lykkes, og dere ser nærmere på hva som skiller studenter som lykkes og ikke, slik at du får et best mulig utgangspunkt.

Steg 3: Introduksjon til Facebook-annonsering

I denne modulen får du detaljerte steg- for steg videoer som viser deg hva du må gjøres for å komme i gang med facebook annonsering; Det innebærer hvordan du setter opp Business manager, facebook-sider og annonsekontoer. Rett og slett et grundig overblikk over hva som skal til for å skape resultater for kundene dine, og hvordan du skal snakke med kundene dine om markedsføring.

Grunnen til akkurat facebook, er at når du annonserer på der, annonserer du samtidig på Instagram og Messenger. Alt går via samme plattform. Når du først kan denne plattformen, er det veldig mye enklere å lære seg annonsering på eks tiktok eller snapchat, fordi de har lignende systemer.

Steg 4: Hvordan velge riktig nisje

Fjerde steg handler om hvordan du skal velge ut de rette kundene, og hva du må gjøre for å ikke trå feil. Du lærer om alle vanlige feil du må unngå, kriterier for valg av nisje (del av markedet) og hvordan du skal gjøre research for å finne de rette kundene. Du får også en stor liste over anbefalte nisjer å fokusere på

Steg 5: Skap et uimotståelig tilbud

Del 5 handler om hvordan du lager uimotståelige tilbud til de potensielle kundene dine, for å skape mest mulig salg. Du får konkrete eksempler på hva som fungerer best i selskapene til kursinstruktørene, og “copy-paste” eksempler du selv kan ta i bruk.

Steg 6: Hvordan nå ut til potensielle kunder

I sjette steg får du vite akkurat hvordan du skaffer møter med bedriftseiere. Du får innsikt i fundamentene for suksess, slik at du skjønner på et grunnleggende nivå hvordan du når ut til bedrifter og hvordan du sikrer deg møter. Her blir du vist gode eksempler på fremgangsmåtene kursholderne selv bruker og som har fått dem selv til å lykkes.

Kursholderne går gjennom 10 potensielle måter du kan lete frem og finne kunder, og du kan studere hvordan andre studenter og kursholderne selv har gått frem. Her får du også maler og eksempler. Det er også en egen masterclass for hvordan du ringer til bedrifter.

Steg 7: Kunsten å selge

For å lykkes meg ditt eget byrå er et av de aller viktigste kunnskapene du trenger salg. I Steg 7 får du fundamental kunnskap om salg, hva det handler om og hvordan du lykkes. For å gjøre det enklest mulig for deg, får du detaljerte steg-for-steg maler på hvordan du skal introdusere deg selv, hvilke spørsmål du skal stille og hva du skal lytte etter osv.

Her får du også se live opptak av salgssamtaler som er gjort, for å forberede deg best mulig, og en presentasjonsmal du kan bruke for å presentere tjenestene dine på en klar og god måte til de potensielle kundene dine. I tillegg får du kunnskap om hvordan du kan håndtere spørsmål og bekymringer fra de potensielle kundene.

Steg 8: Lever resultater for kundene dine

Steg 8 er en av de viktigste modulene, og handler om hvordan du faktisk skal skape gode resultater for kundene dine, slik at de vil bli værende hos deg i lang tid fremover. Her lærer du hvordan:

 • Sette opp annonsekontoer og holde seg innenfor retningslinjene
 • Lage og optimalisere annonser
 • Måle resultater og rapportere til kundene dine
 • Lage landingssider (enkle nettsider som konverterer kunder)
 • Skape resultater for lokale bedrifter
 • Skape resultater for nettbutikker

Ekstramateriale, coaching og fellesskap

Kurset blir stadig oppdatert med nytt og spennende innhold innen eksempelvis:

 • Lead generation
 • Hvordan du lager landingssider som konverterer
 • Spesifikke strategier for annonsering for nettbutikker
 • Hvordan du best mulig annonserer for din egen bedrift

Som nevnt har du tilgang på daglig coaching og et privat fellesskap som er gull verdt for å utveksle erfaringer og stille spørsmål.

Hva koster Agency Academy?

Deltakelse i Agency Academy koster rundt 20.000 kroner. Summen kan delbetales i 12 eller 24 måneder, slik at du betaler rundt 800 kroner per måned i denne perioden. 

20.000 kroner er en betydelig sum å betale for et kurs, men husk at dette er en investering i deg selv. 

Her lærer du noe du kan komme i gang med innen kort tid og tjene bra med penger på så lenge du gjør innsatsen som kreves fra din side, og inntekten din kan raskt betale ned hele kurset.

Så kommer det an på hva du sammenligner prisen med. AA er dyrt i forhold til et kurs til 500 kroner, men det er veldig rimelig i forhold til et studie innen markedsføring hos eksempelvis BI eller Høyskolen Kristiania hvor det koster opp mot 80.000 kroner i året og du kun lærer teori.

Jeg har selv studert 3 år på BI og kjøpt lignende kurs i denne prisklassen ved siden av. Min erfaring er at kunnskapen du lærer i kurs som Agency Academy er mye mer verdt i det virkelige arbeidslivet enn hva tradisjonelle studier er. Det er fordi du lærer faktiske strategier og fremgangsmåter for å tjene penger, fremfor å pugge svevende teori du aldri vil få bruk for i jobben din som markedsfører.

Kurset har garanti

Agency Academy har såpass stor tro på at kurset deres fungerer, at de byr på sin egen Action Garanti. Det betyr at dersom du ikke har klart å få en betalende kunde etter 12 måneder og du har:

 • Sett alle videoer på plattformen
 • Fullført alle oppgaver og arbeidsark
 • Deltatt på minst 20 mentor samtaler
 • Gjennomført minst 8 demo-samtaler med potensielle kunder

Får du først: Personlig hjelp 1 til 1 (4x 45 min) av Maksim (Norges-ansvarlig) i 30 dager.

Dersom du fortsatt ikke har en kunde etter det: Fullstendig refusjon av kursavgiften. 

Forøvrig er det 14 dagers åpent kjøp, så du kan komme i gang, se om dette er noe for deg og sende en mail og avlyse kjøpet om det skulle vise seg å ikke være det.

Andre sine erfaringer med Agency Academy

Hvis du vurderer å investere i kurset til Agency Academy, kan du berolige deg med at tidligere studenter er veldig fornøyde.

Her er noen få eksempler av hva tidligere og eksisterende studenter forteller om kurset og konseptet i sin helhet hos Trustpilot.no, hvor selskapet har 4,8 av 5,0 mulige stjerner basert på 109 anmeldelser:

Skjermbilde av Trustpilot anmeldelse av Agency Academy
Skjermbilde av Trustpilot anmeldelse av Agency Academy
Skjermbilde av Trustpilot anmeldelse av Agency Academy

Helt til slutt:

Mine tanker om Agency Academy

På denne nettsiden har jeg skrevet haugevis av artikler om måter å tjene penger på nett, hvordan du får ekstra inntekter og om ulike forretningsmodeller.

Det å starte ditt eget byrå er noe jeg ofte anbefaler, fordi jeg vet selv hvor godt det kan fungere. Jeg har nemlig vært med å starte opp markedsføringsbyrå selv, og i tillegg til å ha studert markedsføring på høyskole har jeg kjøpt lignende kurs som Agency Academy.

Det jeg kan si, er at kurs som dette gir deg enormt mye mer verdi for pengene enn hva en tradisjonell utdanning gjør. En vanlig utdanning gir deg et vitnemål som kan hjelpe deg sikre deg en jobb, men hvis du er ute etter å tjene dine egne penger er det kurs som dette som faktisk lærer deg hvordan.

Agency Academy lærer deg akkurat det du trenger å vite, og det lærer deg hva som faktisk fungerer og skaper resultater i dag. Når kurset i tillegg har så mange fornøyde studenter og skaper så gode resultater som det gjør, ville jeg ikke vært i tvil om å bli med om dette høres ut som noe som kan passe for deg.

-> Se gratis Intro-guide til Agency Academy her

Arne er utdannet økonom og har stor interesse for å dele sin kunnskap om investering og personlig økonomi. Arne har utforsket inntektsmuligheter på nett i over 15 år, og tjener i dag alle pengene sine digitalt.

Skriv en kommentar