Praktisk Info

Billig treningssenter: De 7 beste i landet på pris

Enten du vurderer å komme i gang med trening, eller er en aktiv person fra før av som ønsker å spare litt penger på å bytte treningssenter, er dette oversikten for deg. Her har vi gått gjennom priser og informasjon om medlemskap hos Norges største, landsdekkende treningssenter-kjeder og samlet det på ett sted. 

I tillegg til ordinære priser, har flere av sentrene har ekstra gunstige medlemskap for studenter, seniorer og uføre.

Enkelte sentre har også avanserte prismodeller hvor du kan skreddersy om du vil ha gruppetrening eller ikke, bindingstid eller ikke, trening kun på dagtid eller hele døgnet, trening på ett eller flere senter i samme kjede og lignende.

Vi har forsøkt å få med alle tilgjengelige medlemskap i denne oversikten, men merk at det kan være lokale variasjoner av treningstilbud, medlemstyper og kampanjer.

Treningssentrene har ofte gode kampanjetilbud som er verdt å følge med på, men vi har ikke tatt med kampanjer i denne oversikten.

Les også: Billige Mobilabonnement – De beste på pris nå

Dette koster treningssentrene

TreningssenterPris fra kr
Evo Fitness349,-
Fresh Fitness329,-
NR1 FITNESS299,-
SATS339,- 
SPENST449,- 
Family Sports Club499,-
Actic 399,-

EVO Fitness – Fra kr 349,- 

Evo logo

Evo startet opp i 2010 med et mål om å tilby mindre treningssentre av høy kvalitet. Helt siden starten har Evo siktet på å være de beste sentrene for styrke- og kondisjonstrening. Dette er stedet for deg som ønsker et godt og rimelig sted å trene styrke- og kondis uten behov for gruppetrening. 

 Evo egner seg godt enten du har trent i årevis eller aldri har løftet en vektstang i hele ditt liv. 

  • Enkel innmelding og utmelding på nett
  • Resepsjonsfrie sentre
  • Åpent store deler av døgnet fra 05 til 24
  • Apparater av høy kvalitet
  • Uten bindingstid og skjulte kostnader
  • PT-er gir råd og hjelper alle som ønsker8

Medlemskap hos EVO

Hos Evo er det kun én type medlemsskap. Det eneste du trenger å velge, er om du vil betale hver måned, binde deg i 12 måneder eller betale for hele året når du registrerer deg. Velger du å binde deg, får du fri innmeldingsavgift. 

Dette koster medlemskap hos Evo

Evo medlemskapPris
Månedspris med 12 måneder binding349,- i mnd
Månedspris uten binding399,- i mnd
Årspris3499,- (292,- i mnd)
Innmeldingsavgift249,- 
Priser Evo Fitness 2022.

Her har EVO treningssenter

Evo har treningssentre i Agder, Innlandet, Nordland, Oslo, Rogaland, Troms og Finnmark, Vestfold og Telemark, Vestland og Viken. 

FRESH FITNESS – Fra kr 329,- 

Fresh fitness logo

Fresh fitness er Norges største lavpris treningssenterkjede, og er eid av SATS Group. Hos Fresh kan du trene cardio, gruppetrening og personlig trener til den laveste prisen i markedet. Alle Fresh-sentre er åpent alle dager fra 05 til 23, og de tilbyr kostnadsfri oppstartstime med PT. 

Medlemskap hos fresh

Fresh Fitness gjør det enkelt med medlemskap og du kan kun velge mellom 3 ulike medlemskap: Basic, Flex og Gruppetrening. Basic gir deg studiotrening på ett senter, Flex gir studiotrening på alle sentre. Gruppetrening er det samme som Flex, bare med gruppetrening i tillegg. 

Dette koster medlemskap hos Fresh

Medlemsskap hos FreshPris
Basic – Trening på ett senter329,-  i mnd
Flex – Trening på alle sentre359,-  i mnd
Gruppetrening – Trening og gruppetrening på alle sentre379,-  i mnd
Innmeldingsavgift199,-
Medlemsbånd100,-
Priser hos Fresh hentet 2022. Lokale tilbud, kampanjer og priser kan variere.

Her har Fresh treningssenter

Fresh Fitness har treningsentre i Oslo, på Østlandet, på Sørlandet og i Midt-Norge. 

NR1 FITNESS – Fra kr 299,- 

nr1 fitness logo

NR1 Fitness startet opp i 2008 og har vokst til å bli en av Norges største treningssenterkjeder med over 30.000 medlemmer fordelt på vestlandet, sørlandet og østlandet. Selv titulerer NR1 fitness seg som Norges triveligste treningssentre. NR1 Fitness har både ordinære sentre og xpress sentre som har lengre åpningstider og mindre bemanning. 

Medlemskap hos NR1 Fitness

NR1 Fitness har ordinært voksen medlemskap, pensjonistmedlemskap, studentmedlemskap og korttidsmedlemskap. Videre velger du mellom ordinært medlemskap (Fullskala) eller Xpress. Noen sentre har kun Xpress, mens andre har kun fullskala eller begge deler. Du bestemmer selv om du vil binde deg i 12 måneder eller være uten binding. 

Dette koster medlemskap hos NR1 Fitness

Medlemsskap hos NR1 FitnessPris
Fullskala uten binding499,- i mnd (Kampanje)
Fullskala med binding499,- i mnd
Xpress uten binding299,- i mnd (Kampanje)
Xpress med binding299,- i mnd
Innmeldingsavgift250,- 
Årlig administrasjonsgebyr250,- 
Priser gjelder voksen-medlemskap. Senteret har egne medlemskap for studenter, pensjonister og korttidsmedlemsskap. Lokale kampanjer, tilbud og priser kan variere. Priser hentet 2022

Her har NR1 Fitness treningssenter

Nr1 Fitness har treningssentre i Vestland, Telemark, Agder, Oslo og viken. 

SATS – Fra 339,- 

Sats logo

Sats er Nordens største treningssenterkjede, og har et bredt tilbud innen trening på sine 85 Norske treningssentre. I tillegg til vanlig styrke- og kondisjonstrening, byr sats på spennende gruppetimer som innendørs løping, sykling, crosstraining og mye mer. De tilbyr også

  • Gratis PT prøvetime
  • Personlig trening
  • Gruppetrening
  • Fleksibelt medlemskap

Voksen, Senior, Ung / student 

Så for deg under 30 år, vil et vanlig abonnement koste 455 kroner i måneden.

Medlemskap hos SATS

Hos Sats har du stor frihet til å tilpasse ditt eget medlemskap. For eksempel kan du velge om du vil ha med gruppetrening eller ikke, og du står fritt til å binde avtalen eller ikke. Du kan også bestemme selv om du vil trene i hele åpningstiden, eller kun dagtid.

Dette koster medlemskap hos SATS

Medlemsskap hos SatsPris
Ett senter – Uten gruppetrening – Med binding339,- i mnd
Ett senter – Uten gruppetrening – Uten binding439,- i mnd
Ett senter – Med gruppetrening – Med binding459,- i mnd
Ett senter – Med gruppetrening – Uten binding559,- i mnd
Innmeldingsavgift250,- 
Priser hos Sats hentet 2022. Priser gjelder voksen-medlemskap på ett senter. Du kan også velge tilgang til flere sentre. Sats har også senior-medlemskap og student og ungdom medlemskap. Lokale tilbud og kampanjer kan variere.

Her har SATS treningssenter

Sats har treningssentre i fylkene Troms og Finnmark, Vestland, Rogaland, Agder, Vestfold og telemark, Rogaland, Oslo og Viken.

SPENST – Fra 449,- 

Spenst logo

Med mål om å levere gode treningsopplevelser til den Norske befolkning, har Spenst 32 treningssentre spredt over hele Norge, hvor det tilbys en stor bredde innen kondisjon- og styrketrening. Hos Spenst gjennomføres over 1000 gruppetimer i uken, og tilbudene varierer  fra hvor i landet du skal trene. Noen Spenst sentre tilbyr kun medlemskap inkludert gruppetrening, mens andre også tilbyr medlemskap for individuell trening.

Medlemskap hos SPENST

Spenst har et stort utvalg ulike medlemskap som du kan velge mellom. Her finnes både ordinær, ungdom 13-15 år, student, senior og ufør, klippekort og bedriftsavtaler. Enkelte Spenst-senter har også ekspress-sentre med egentrening og lavere pris.

Dette koster medlemskap hos SPENST

Spenst medlemskapPris
Basis – Ett senter – Med binding – Med gruppetrening449,- i mnd
Pluss – Flere senter – Uten binding – Med gruppetrening549,- i mnd
Innmeldingsavgift150,- 
Nøkkelkort100,- 
Priser hentet 2022 fra Spenst Tønsberg. Lokale tilbud, priser, avgifter og kampanjer vil variere fra senter til senter.

Her har SPENST treningssenter

Spenst har treningssentre i Nord og vestlandet og på Østlandet.

Family Sports Club – Fra 499,-

Family Sports Club logo

Med hele 51 sentre i landet, er Family Sports Club en av de største kjedene. Hos Family Sports Club kan du delta på mange ulike gruppetimer, trene vanlig i studio – og på enkelte senter, spille squash.

Medlemskap hos Family Sports Club

Hos Family sine treningssentre kan du velge mellom ordinært, student eller pensjonist-medlemskap. Videre kan du velge mellom ulike pakker basert på om du vil ha bindingstid eller ikke, om du vil ha gruppetrening og om du vil trene på ett eller flere sentre i Family-gruppen. 

Dette koster medlemskap hos Family Sports Club

Family Sports Club MedlemskapPris
Basic – Uten gruppetimer499,- i mnd
Standard – Med gruppetimer568,- i mnd
Med alt – Med gruppetimer – Alle sentre599,- i mnd
Årlig administrasjonsavgift299,- 
Priser hentet 2022 fra Family Sports Club Larvik. Lokale tilbud, priser, avgifter og kampanjer vil variere fra senter til senter.

Her har Family Sports Club treningssenter

Family Sports Club har treningssentre i Agder, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Troms og Finnmark, Vestfold og Telemark, Vestland og Viken.

Actic – Fra 399,-

Actic logo

Actic har treningssentre i hele Norge, og hele 160 sentre fordelt mellom Norge, Sverige, Tyskland og Østerrike. Alle Actic sentre er utstyrt med maskiner og frivekter for styrketrening, og tilbyr variert gruppetrening. Flere av Actic sine sentre har også badeanlegg.

Medlemskap hos Actic

Hos Actic kan du velge mellom ordinært, senior eller studentmedlemskap. Videre kan du bestemme om du vil holde deg til et senter, eller betale ekstra for å få tilgang til flere sentre. Gruppetrening er valgfritt og koster noe ekstra i måneden. Du kan også velge om du vil trene hele døgnet eller kun tidlig på dagen, og om du vil slippe bindingstid mot en høyere månedssum. Priser kan avhenge av lokasjon.

Dette koster medlemskap hos Actic

Actic medlemskapPris
Tren på ett senter med binding399,- 
Tren på ett senter uten binding449,-
Tren på ett senter med gruppetrening med binding499,- 
Tren på ett senter med gruppetrening uten binding549,-
Tren i hele regionen499,- 
Tren i både Norge og Sverige649,- 
Innmeldingsavgift99,- 
Priser hentet November 2022. Lokale tilbud, priser, avgifter og kampanjer kan variere fra senter til senter. Du kan spesifisere om du ønsker bindingstid, gruppetrening, eller kun trene dagtid. 

Her har Actic treningssenter

Actic har treningssentre i Troms og Finnmark, Møre og Romsdal, Vestland, Viken, Vestfold og telemark og Innlandet.

Les også: 31 Sparetips til hverdagen – Som fungerer

Arne er utdannet økonom og har stor interesse for å dele sin kunnskap om investering og personlig økonomi. Arne har utforsket inntektsmuligheter på nett i over 15 år, og tjener i dag alle pengene sine digitalt.

Skriv en kommentar